Banner

Banner byr på en unik mulighet til å eksponere seg stort og billig i en periode. PVC banner og mesh banner er de 2 mest brukte typene, maljer er inkludert.

Les mer

Banner

Innendørs og utendørs eksponering

Få et tilbud

Bannere er en viktig og meget effektiv form for kommunikasjon.

En banner er portabel, og kan være veldig elegant. Og med et spennendes design som vi kan hjelpe deg med, så vil en kunne tiltrekke seg mye oppmerksomhet. Vi hjelper deg fra design og produksjon til frakt eller montering. Det flotte med banner er at det nesten ikke finnes begrensninger på hvor man kan bruke en. Innendørs, Utendørs, Butikk, fasade, Stillas, Byggegjerder, Messer, Container, Arenareklame eller på bygg.

Dette simple, portable men veldig effektive kommunikasjons verktøyet krever ikke noe verktøy, og kan henges opp på kort tid noe som gjør dette produktet til en veldig ettertraktet form for eksponering.

Alle våre bannere blir produsert av høy kvalitet, og med raskest mulig leveringstid, vi streber hardt for å kunne levere til deg til riktig tid. Vi produserer på flere materialer, men de mest brukte er PVC og MESH. For finere og mer eksklusive løsninger bruker vi polyesterbanner, gjerne med påsydde gummilepper for montering i messesystem.

Vi i Show Off sørger for at du får riktig produkt til din bruk og vi tilbyr deg konkurransedyktige priser, og vi vil påstå at du garantert blir fornøyd med å bruke oss som din leverandør.

Tilbudsskjema

Få et tilbud

Dine detaljer

Beskrivelse av oppdrag

Slipp en fil her eller klikk for å laste opp Velg fil
Maksimal filstørrelse: 12MB
Det er helt ok hvis du ikke har all informasjonen vi trenger for ditt prosjekt. Bare fyll ut skjemaet over så tar vi kontakt med deg så snart som mulig for å snakke nærmere om detaljene. Hvis du ikke har egne filer vil vi gjerne hjelpe deg med design også.
Hvis du vil komme i direkte kontakt med oss nå med en gang, ring oss på (+47) 51 60 80 10 eller send en e-post.