Bildekor

Bildekor er kanskje den mest kostnadseffektive profileringsmetoden som er på markedet, Vi i Show Off hjelper deg med oppmerksomheten du fortjener.

Les mer

Bildekor

Få oppmerksomheten du fortjener

Få et tilbud

Bildekor / bilreklame er en av de viktigste områdene å benytte seg av som bedrift. Det er en av de rimeligste alternativene til både kortvarig og langvarig reklamebruk. Bildekor er den beste mobile reklameplakaten som finnes. Som privatperson så har vi også mange valg, i fra utsmykking til fargebytter. Vis deg frem, Skill deg ut, Bruk oss.

Vi hjelper deg ifra gjennomtenkte plasseringer av logo, til kreative og spesielle design som gjør at du skiller deg godt ut. Enten det gjelder en enkel firmabil, eller en hel bilpark. Show Off bør være ditt førstevalg når det gjelder korrekt profilering. Vi følger deg fra A til Å. ifra det grafiske til ferdig levert produkt.

Vi dekorerer og profilerer alle typer kjøretøy, biler, lastebiler, varebiler, kassebiler og andre nyttekjøretøyer.  Man kan velge mellom helfoliering, halvfoliering, logo plassering, fargebytter, blank, matte, satin, chrome eller chameleon farger.

Vi fører de fleste merker, 3M, Avery, MacTac og OraFol.

Valgene er mange, Kom innom oss for gode råd.

Show Off hjelper deg med oppmerksomheten du fortjener.

Tilbudsskjema

Få et tilbud

Dine detaljer

Beskrivelse av oppdrag

Slipp en fil her eller klikk for å laste opp Velg fil
Maksimal filstørrelse: 12MB
Det er helt ok hvis du ikke har all informasjonen vi trenger for ditt prosjekt. Bare fyll ut skjemaet over så tar vi kontakt med deg så snart som mulig for å snakke nærmere om detaljene. Hvis du ikke har egne filer vil vi gjerne hjelpe deg med design også.
Hvis du vil komme i direkte kontakt med oss nå med en gang, ring oss på (+47) 51 60 80 10 eller send en e-post.