Hvem er Show Off?

Bygg din merkevare gjennom synlighet

Vi i Show Off er her for å hjelpe deg med å få den oppmerksomheten du fortjener. Ifra en nyoppstartet til en veletablert bedrift, vi tar deg hele veien.

Med stor kompetanse innen profilering har vi kunnskapen og verktøyene til å hjelpe deg og din bedrift, fra tanker og idéer til ferdig produkt.

Vi tar oss av alt, slik du kan bruke tiden din på noe annet.

Totalleverandør

Med egen produksjon er det selvsagt mye vi lager selv. Men som en totalleverandør innen profilering er det ikke alt som blir utfør innen for våre vegger. Men med fantastiske samarbeidspartnere gjør vi det mulig å levere alt i fra en leverandør. Vi holder prisene nede på markedsnivå, og du som kunde slipper å løpe dør til dør for å skaffe ulike produkter.

Idé -> Skisse -> Produksjon -> Montering

Få hjelp med hele prosjektet, eller bare deler av det. Vi er aldri mer enn en samtale unna, vi streber etter å alltid være tilgjengelig for våre kunder.

Meget kreative, rimelige og løsningsorienterte. Kan absolutt anbefales på det sterkeste!

Daniel Pettersen

Fantastisk god service og meget konkurransedyktige priser. Takker for en meget godt utført jobb.
Anbefales

Bjørn Thunem

Show off designet, printet og monterte vindusfilm til Sandnes Musikkskole. Vi bestilte i siste liten før åpningsfesten av lokalene og disse gutta jobbet overtid over helgen for å få alt klart til åpningen. Og det beste av alt, til en bedre pris enn konkurrentene. Show off er best på pris, service og kvalitet.

Jan Thomas Sørbø Sviggum

Sandnes Musikkskole