Vi er Show Off

En kreativ og pålitelig leverandør av profileringsartikler, skilt og messesystemer

Idéutvikling

Vi besitter mellom oss over 13 års kompetanse innen kreativ profilering. Denne kunnskapen kommer til sin rett sammen med kunden gjennom skisser og idéutveksling. Sammen finner vi den beste løsningen.

Prosjektering

For større prosjekter er det mye som skal planlegges. La oss ta oss av dette og samkjøre oppgavene for en god flyt og et godt gjennomført prosjekt.

Montering

Alt vi leverer kan vi også montere. Ikke bare i nærområdet, men der kunden trenger det. Vi organiserer transport og montering.

Produkter

Innen grafisk materiell er det veldig få begrensninger. Produktutvalget vårt er begrenset av fantasien. Noe er hyllevare og andre ting må skapes, felles for de alle er at vi leverer de.

Skisser og design

Vi jobber oftes i raske kreative prosesser, så om du ønsker å utvikle noe konseptuelt design så går du til et reklamebyrå. Om du har en logo/profil men ønsker å vise deg frem, så kommer du til oss.

Totalleverandør

Vi sier at vi kan hjelpe deg med alt grafisk materiell fra én leverandør. Dette står vi inne for, du skal heller ikke betale mer når du får ditt materiell fra oss.

Bygg din merkevare gjennom sylighet

Vi i Show Off er her for å hjelpe deg med å få den oppmerksomheten du fortjener. Ifra en nyoppstartet til en veletablert bedrift, vi tar deg hele veien.

Med stor kompetanse innen profilering har vi kunnskapen og verktøyene til å hjelpe deg og din bedrift, fra tanker og idéer til ferdig produkt.

Vi tar oss av alt, slik du kan bruke tiden din på noe annet.

Totalleverandør

Med egen produksjon er det selvsagt mye vi lager selv. Men som en totalleverandør innen profilering er det ikke alt som blir utfør innen for våre vegger. Men med fantastiske samarbeidspartnere gjør vi det mulig å levere alt i fra en leverandør. Vi holder prisene nede på markedsnivå, og du som kunde slipper å løpe dør til dør for å skaffe ulike produkter.

Ide -> skisse -> produksjon -> montering

Få hjelp med hele prosjektet, eller bare deler av det. Vi er aldri mer enn en samtale unna, vi streber etter å alltid være tilgjengelig for våre kunder.

Vi liker godt å dele våre prosjekter og innlegg, men det er like gøy å utføre jobbene. Sett deg tilbake & ta deg et øyeblikk å se hva vi har utført nylig.

Show Offs Facebook side

Show off designet, printet og monterte vindusfilm til Sandnes Musikkskole. Vi bestilte i siste liten før åpningsfesten av lokalene og disse gutta jobbet overtid over helgen for å få alt klart til åpningen. Og det beste av alt, til en bedre pris enn konkurrentene. Show off er best på pris, service og kvalitet.

Jan Thomas Sørbø SviggumSandnes Musikkskole

Meget kreative, rimelige og løsningsorienterte. Kan absolutt anbefales på det sterkeste!

Daniel Pettersen Bassengutstyr.no

Få oppmerksomheten du fortjener

Show Off leverer produkter som folk legger merke til
Se våre produkter   Kontakt oss