Profilartikler

Når du går inn på profilartikler og firmagaver, går du inn i en stor verden. En stor og spennende verden. Velkommen inn til oss!

Les mer

Profilartikler

Alt du kan tenke deg, med egen logo på.

Få et tilbud

Innenfor profilartikler og firmagaver finnes et hav av produkter og muligheter. Vi kan i likhet med mange andre ramse opp navn som Jamie Oliver, Orrefors, Phillips, Bullet, Riedel..osv

Men vi sier heller at vi skal strekke oss utrolig langt for å skaffe deg den visjonen du har. Vi ønsker å alltid kunne levere de produktene våre kunder tror kan passe de best.

Vi kan selvsagt å komme med forslag for kunden hva dette kan være, men først og fremst ønsker vi å fjerne begrensningene og øke mulighetene.

Alt innen elektronikk, emballasje, mat og drikke, serviser, kjøkkenutstyr, paraplyer, festivalarmbånd, id-kort, tatoveringer, etiketter, pop-socket, kortholder til mobil, spinnere, jakkepins, kopper… listen er endeløs, snakk med oss om gode idéer for din profilering.

Vi skisserer selvsagt din logo inn på artikler gratis.

Tilbudsskjema

Få et tilbud

Dine detaljer

Beskrivelse av oppdrag

Slipp en fil her eller klikk for å laste opp Velg fil
Maksimal filstørrelse: 12MB
Det er helt ok hvis du ikke har all informasjonen vi trenger for ditt prosjekt. Bare fyll ut skjemaet over så tar vi kontakt med deg så snart som mulig for å snakke nærmere om detaljene. Hvis du ikke har egne filer vil vi gjerne hjelpe deg med design også.
Hvis du vil komme i direkte kontakt med oss nå med en gang, ring oss på (+47) 51 60 80 10 eller send en e-post.