Rollup

Rollup er nok en av de rimeligste portable reklameløsningen. De er veldig enkle å ta med seg fra lokasjon til lokasjon.

Les mer

Roll-up

Innendørs

Få et tilbud

Rollup er en viktig og meget effektiv form for kommunikasjon.

En rollup er portabel, og kan være veldig elegant. Og med et spennendes design som vi kan hjelpe deg med, så vil en kunne tiltrekke seg mye oppmerksomhet. Vi hjelper deg fra design og produksjon til frakt eller montering. Rollups kan brukes overalt, på kontoret, i gangen, rundt omkring i butikk. Rollup er veldig bra for å spre budskap, eller kampanje.

Dette simple, portable men veldig effektive kommunikasjons verktøyet krever ikke noe verktøy, og kan monteres opp på kort tid noe som gjør dette produktet til en veldig ettertraktet form for eksponering.

Alle våre rollups blir produsert med bra kvalitet. PVC Duk innvendig er det mest normale, men vi produserer på det materialet du ønsker.

Vi i Show Off sørger for at du får riktig produkt til din bruk og vi tilbyr deg konkurransedyktige priser, og vi vil påstå at du garantert blir fornøyd med å bruke oss som din leverandør.

Tilbudsskjema

Få et tilbud

Dine detaljer

Beskrivelse av oppdrag

Slipp en fil her eller klikk for å laste opp Velg fil
Maksimal filstørrelse: 12MB
Det er helt ok hvis du ikke har all informasjonen vi trenger for ditt prosjekt. Bare fyll ut skjemaet over så tar vi kontakt med deg så snart som mulig for å snakke nærmere om detaljene. Hvis du ikke har egne filer vil vi gjerne hjelpe deg med design også.
Hvis du vil komme i direkte kontakt med oss nå med en gang, ring oss på (+47) 51 60 80 10 eller send en e-post.